Artikkelit aiheesta: Ryhmät

Tuntilistojen tulostaminen

Jos opettajalla esimerkiksi vierailevalla opettajalla, ei ole mahdollisuutta merkata läsnäoloja suoraan Hobiver mobiiliapista, voi hänelle tulostaa läsnäololistan valitusta ryhmästä.

Menee valikkoon ryhmät ja valitse tietty ryhmä

Ryhmä valikko

Klikkaa punaisella merkattua läsnäolista ikkunaa. Tästä avautuu tuntiläsnäololista.

Tuntiläsnäololista

Valitse kaikki oppilaat punaisella merkatusta kohdasta, valitse kaikki.
Yläpalkkiin oikealle ilmestyy nuoli kuvake. Paina sitä valitaksesi lataa pdf. Kun olet ladannut pdf tiedoston avaa se ja voit tulostaa siitä paperikopion.

Päivitetty: 24/08/2021