Artikkelit aiheesta: Ryhmät

Ryhmien kopioiminen

Ryhmien kopioiminen säästää aikaa

Voit kopioida haluamasi ryhmät seuraavalle kaudelle, jos osa harrastusryhmistä järjestetään ensi vuonna eri vuonna samanlaisena. Ryhmien tiedoista kopioituu seuraavalle kaudelle kaikki paitsi osallistujat eli ryhmät ovat het valmiita ilmoittautumista varten ja voit myös muokata niiden tietoja.

Jos et vielä ole luonut kautta jolle haluat vahoja ryhmiä lisätä tee se aluksi kohdasta lukuvuodet

Valitse ryhmät jotka haluat kopioida

Mene Ryhmät kohtaan sivupalkista, valitse minkä kauden ryhmiä haluat kopioida (1.) ja ruksita ryhmät jotka haluat kopioida (2.). Kun olet tyytyväinen valintaasi klikkaa kopiointinappia (3.) :

Valitse mille lukuvuodelle ryhmät kopioidaan

Auvautuvasta ikkunasta voit valita mille kaudelle ryhmät kopioit ja kun klikkaat lopuksi tallenna tallentuvat ryhmät uudelle valitulle kaudelle:

Voit kopioida ryhmiä rajattomasti eli ei haittaa jos jotain unohtuu kopioida ensimmäisellä kerralla

Pääset aina tästä ryhmälistastat muokkaamaan kopioituja tunteja, mikäli niihin halutaan tehdä muutoksia.

Ryhmän hintatiedot kopioidaan myös, joten suosittelemme tarkistamaan kopioidut ryhmät tarkasti, mikäli hinnoittelunne muuttuu seuraavalle vuodelle

Päivitetty: 11/08/2021