Artikkelit aiheesta: Laskutus

Automaattinen laskutus

Automaattisten laskujen summa päätellään oppilaan aktiivisten opintojen perusteella. Jos haluat luoda täysin oman laskun katso artikkeli _Muut laskut__._ Voit myös muokata automaattisesti luotuja laskuja ennen niiden lähetystä (ks. _Laskujen muokkaus)
_

Laskujen luominen kaikille

Laskut luodaan koko organisaation jäsenille kohdasta Laskutus > Laskut. Oikeassa yläkulmassa valitset kauden jolle haluat laskut luoda ja painat nappia Luo oppilaslaskut.

Valitse avautuvasta ikkunasta laskujen lähetys ja eräpäivät ja paina Tallenna:

Tämän jälkeen laskut näkyvät laskulistassa tilassa Ei lähetetty:

Kausilaskun luominen yksittäiselle oppilaalle

Jos haluat luoda laskun opinnoista vain yhdelle oppilaalle. Onnistuu se oppilaan sivulta (Oppilaat > valitse oppilas > mene sivun alareunaan):

Laskujen lähetys

Jos asetuksissa on valittuna Lähetä laskut automaattisesti, lähtevät laskut lähetyspäivänä automaattisesti asiakkaan valitsemalla tavalla kirjeenä tai sähköisesti.

Voit myös lähettää laskut manuaalisesti valitsemalla halutut laskut ja painamalla oikeasta yläkulmasta Toiminnot > Lähetä laskut:

Päivitetty: 06/02/2020