Artikkelit aiheesta: Viestintä

Ryhmäviestit

Mene kohtaan Oppilaat, paina kohtaa Ryhmät ja valitse haluamasi ryhmät:

Valitse kaikki valittujen Ryhmien oppilaat painamalla laatikkoa vasemmassa yläkulmassa. Ohjelma kertoo kuinka monta oppilasta on valittuna:

Nyt voit lähettää valituille oppilaille viestin painamalla kirjeen kuvaa oikeassa reunassa, ja voit valita lähetetäänkö viesti Oppilaille, Vanhemmille vai Molemmille:

Tämän jälkeen pääset kirjoittamaan viestiä (ks Viestin kirjoitusohje)

Päivitetty: 06/02/2020