Artikkelit aiheesta: Ongelmaratkonta

Jos Hobiver ei aukea tai toimi kuten pitää

Hobiver on internet selaimella toimiva sovellus joka käyttää selaimen välimuistia. Tästä syystä selaimen ja ohjelman yhteistoiminta voi ajoittain aiheuttaa tilapäisiä toimintahäiriöitä, jos selaimeen tallennetut Hobiver asetukset eivät täsmää Hobiver ohjelman kanssa.

Tästä johtuen, jos havaitset että sivu ei lataudu kunnolla tai Hobiver ei tunnu toimivan oikein tee seuraavat toimenpiteet:

Ennen kuin teet muita toimenpiteitä

Varmista että käytät Google Chrome selainta. Hobiver on optimoitu toimimaan selaimella Google Chrome parhaiten. Hobiver toimii myös muilla selaimilla mutta parhaan suorituskyvyn saat käyttämäällä viimeisintä versiota Google Chromesta.

Voit ladata Google Chromen tämän linkin kautta:
https://www.google.com/chrome/?brand=CHBD&gclid=Cj0KCQiAxoiQBhCRARIsAPsvo-yCeMTUsHAQNccB0yk3mJkxounZzX3oi-5jZvOR44SV9XV7xgivf_UaAvPwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Toimenpiteet:

Päivitä sivu

Paina selaimen päivitä nappia
Päivitä selain

Kirjaudu ulos Hobiverista

Kirjaudu ulos

Tärkeä! Vaihe 2: Poista selaustiedot ja evästeet

Poista selaustiedot ja evästeet
Tämä tyhjentää selaimen välimuistuin ja tallennetut evästeet

Poista selaustiedot

Perusasetukset

Lisäasetukset

Sulje Google Chrome ohjelma kokonaan ja käynnistä se uudelleen. Sulje selain selaimen valikosta -> Sulje Google Chrome
Huom! Huomioithan että selain pitää sulkea ja käynnistää uudelleen kokonaan, ikkunan sulkeminin itsessään ei riitä.

Sulje Google Chrome selain ohjelma kokonaan

Älä sulje ikkunaa pelkästään

Käynnistä Google Chrome selain ja kirjaudu sisään Hobiveriin uudelleen 😊

Päivitetty: 15/09/2022