Artikkelit aiheesta: Oppilaalle

Ilmoittautumisen tekeminen

Lomakkeen avaaminen

Valitse ilmoittautumisen etusivulla Uusi oppilas, mikäli et ole aiemmin ilmoittautunut Hobiverin kautta. Voit myös aina valita Uusi oppilas mikäli et halua kirjautua ohjelmaan:

Pääset tämän jälkeen valitsemaan ilmoittautumislomakkeen. Valitsemalla lomakkeen näet lisätiedot ja voit klikata Ilmoittaudu - nappia oikeasta alakulmasta:

Lomakkeen täyttäminen

1. Oppilas

Täytä oppilas - kohtaan oppilaan omat henkilötiedot (mahdolliset huoltajien tiedot täytetään seuraavassa vaiheessa):

Valitse Ryhmät kohdassa oppilaalle harrastusryhmät:

_Voit filtteröidä ryhmiä klikkaamalla hakupalkkia (1). Näet seuran lukujärjestyksen, mikäli se on lisätty ohjelmaan (2).  Mikäli ryhmään on lisätty lisätietoja, näet ne klikkaamalla infopainiketta (3). Valitse ryhmä klikkaamalla sitä (4). Voit poistaa valitun ryhmän painamalla roskakorin kuvaa (5). Näet hinnan valituille ryhmille kohdassa (6)

_Kun olet täyttänyt tiedot paina Seuraava - painiketta sivun oikeassa alalaidassa.

2. Huoltajat/Maksajat

Alaikäiselle on pakko lisätä huoltaja ohjelmaan. Täysi-ikäinen oppilas voi halutessaan lisätä toiset yhteystiedot, jos ei itse maksa laskua. Maksaja valitaan seuraavassa vaiheessa.

Kun olet täyttänyt tiedot paina Seuraava - painiketta sivun oikeassa alalaidassa.

3. Laskutustiedot

Valitse laskun maksaja, laskutustapa ja voit valita myös erien määrän, mikäli koulu sen sallii:

4. Yhteenveto

Tarkista valitut ryhmät
Lue koulun säännöt ja hyväksy ne laittamalla rasti ruutuun
Vahvista, että olet ihminen (lue lisää)
Lähetä kaavake, kun olet valmis

Ruudulle tulee vahvistus ilmoittautumisesta, jonka voi sulkea:

Saat käyttäjätunnukset antamiisi sähköpostiosoitteisiin ja pääset jatkossa tarkastelemaan opintojen etenemistä Hobiver - tilin kautta!

Päivitetty: 26/08/2020