Artikkelit aiheesta: Henkilökunnan hallinta

Henkilökunta

Henkilökunnan hallinta

Opettajalista

Sivuvalikon kohdasta Opettajat pääset listaan, jossa näytetään koulun opettajat. Listasta pysty hakemaan opettajan nimen ja muiden kenttien perusteella.

Opettajan sivu

Klikkaamalla opettajan nimeä listasta pääset opettajan sivulle, jossa voit tehdä opettajalle eri toimintoja. Näet opettajan nimen yläpuolella opettaako hän aktiivisesti kolussa vai onko hän passiivisena.

Käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnukset kohdassa voitte luoda opettajalle käyttäjätunnukset + -napista, jolloin opettaja saa ne automaattisesti sähköpostiinsa, ja pääsee kirjautumaan Hobiveriin ja tarkastelemaan sekä hallitsemaan tuntejaan.

Mikäli haluatte, että opettaja saa myös hallinnon puoleen, joilla on oikeus kaikkiin koko Hobiverin toimintoihin voitte valita käyttäjätunnuksen kohdalla ruudun "Hallinto"
HUOM! Tällöin opettaja siis pystyy myös luomaan opettajia ja laskuttamaan oppilaita, emmekä suosittele tätä lisäämään ilman pakottavaa syytä

Opettaja asettaminen passiiviseksi

Jos opettaja lopettaa työnsä organisaatiossanne, voitte siirtää hänet passiiviseksi, jolloin hän ei pääse enää kirjautumaan ohjelmaanne, eikä näy muissakaan listanäkymissä:

Klikkaa kolmea pistettä sivun oikeassa yläkulmassa
Klikkaa Muuta passiiviseksi
Poista opettajan tunnukset kohdaststa Käyttäjätunnukset, mikäli et halua, että opettaja pääsemään kirjautumaan kouluunne jatkossa.

Työajan seuranta

Opettajan sivulla näet myös kuukausitasolla opettajan pitämät tunnit ja työajan.

Viestin lähetys

Voit valita opettajia listasta, ja lähettää viestin aivan kuten oppilaille valitsemalla opettajia listasta ja klikkaamalla kirjeen kuvaa:

Tästä artikkelista näet tarkemmat ohjeet viestin lähettämiseen: Viestin lähettäminen

Opettajan lisääminen

Klikkaamalla + -nappia opettajan tiedoissa pääset täyttämään uuden opettajana tiedot:

Eteesi avautuu kaavake:

Täytyä henkilötiedot
Tallenna

Päivitetty: 21/01/2021